Kanske det är så att det finns barn i familjen som behöver klippas och istället för att gå till frisören så kanske det går lika bra att börja klippa dessa hemmavid. Upp till en viss ålder så kan detta fungera hur bra som helst och dins skills kan bli allt bättre för varje klippning som genomförs.

Det är ju oftast inte frågan om att skapa några festfrisyrer utan mer att hålla håret i schack så det inte blir för långt. Man kan läsa mer om att klippa hemma på bloggar online. Om man inte klippt hår tidigare så kanske det kan verka lite skrämmande men det är inte allt för svårt att klippa. Om det är någon gång man ska muta barn så kan det vara innan man sätter de i den egna frisörstolen. Glass, godis , ja vad som helst för att barnet i fråga ska hålla sig lugn under en stund.

Om det visar sig att du har talang för detta med att klippa hår så kanske din partner också vågar sig på att bli klippt. Ta dig inte vatten över huvudet utan gå försiktigt fram när du klipper. Fördelen med hår är ju att det växer ut igen och i värsta fall så får det bli mössa ett tag så det mesta hinner växa ut. Kanske det kan bli ett besök hos frisör som får ordna upp det västar om det blev riktigt uselt.