Pandemin har gjort så att många par blivit tvingade att ställa in sina bröllop. De som vill gifta sig i kyrkan har därför svårt att hitta lediga tider. Det är även svårt att hitta tillgängliga festlokaler. Särskilt stor efterfrågan är det på lite större lokaler. Det verkar som om längtan efter att samla alla vänner och hela släkten har vuxit sig starkare efter en lång period av restriktioner.

Allt börjar med förlovningsringen

För en del kommer det som en överraskning att bröllopet behöver planeras så lång tid i förväg. Det är mycket ni ska hinna med på relativt kort tid. För er som för tillfället har planer på att förlova er så finns det ingen anledning att oroa sig. Denna rush efter lokaler kommer att lägga sig framöver.

Fokus för er är kanske istället att välja ut en förlovningsring. Fundera på vad som passar just er och köp förlovningsringar på nätet. Ringar och smycken av guld kan faktiskt ses som en ren investering eftersom guld alltid haft en stabil värdeökning. Men förhoppningsvis kommer ni aldrig att sälja era ringar utan de kommer att pryda era händer för all framtid. Låt förlovningsringen vara starten på er resa genom livet.