Genom att välja rätt underkläder kan hela ditt självförtroende och humör lyfta. Underkläder kommer i många olika former och storlekar. Det gäller att hitta det som passar just dig och din kropp. Genom att handla online är dina valmöjligheter ofta större. Här kan du hitta olika modeller i flera olika storlekar.

Underklädernas historia

Det finns många historier om underkläder. Visste du till exempel att det var först på 1800-talet som underkläder började användas. Före underkläderna såg ut som vi känner till dem idag var det främst knälånga byxor som gällde. Ännu in på 1900-talet föredrog vissa kvinnor att inte ha på något alls under kjolen.

Det är även sant att nästan 80 % av kvinnorna går runt med fel storlek på BH:n. Kom ihåg att få hjälp när du väljer ut en BH för dig, så du får rätt storlek.

Trender inom underklädesvärlden

Modet även då det kommer till underkläder har ändrat från år till år. År 2022 är trenden att underkläder ska synas tillbaka. Att se mer avklädd ut har varit en trend även tidigare. En troskant som syns eller att BH:n är lite synlig är alltså det som gäller. Även mer genomskinliga kläder är trendigt och med det syns såklart även underkläderna mera.