Vi har en kropp och den bör vi vara väldigt rädda om. Ska vi klara oss till den dagen vi lämnar denna tillvaro så gäller det att vi försöker sköta om vår kropp på bästa sätt. Alla är vi olika och har olika förutsättningar när det kommer till både träning och hälsa. Vissa klara av mer än andra och har lättare för att komma i form. Se till att inte skada dig när du tränar, att träna rätt och vila är något som är viktigt.

Träning är förvisso bra för oss flesta men om man inte tränar efter konstens alla regler så kanske det sätts stopp för detta. Vi kan inte belasta våra kroppar för mycket och du behöver vila mellan varven. Skulle det mot förmodan bli något fel så finns Naprapatiska Institutet där som en hjälp för dig. genom bra behandling så kan du komma tillbaka snabbare. Du får också tips på övningar som är bra för dig att bli bättre snabbare. Lyssna på din naprapat och träna efter de tips du får.

Du får efter bästa förmåga skapa dina förutsättningar. Om det bara är så att du går promenader för att det är det du orkar just nu så är det okej. Det är bättre att det får ta tid att läka och att du blir helt återställd än att du börjar träna fullt ut för tidigt. Lyssna på din kropps signaler och känn efter en extra gång innan du börjar träna igen. Det är ingen som tackar dig för att du börjar träna fullt ut för tidigt. Låt du bli helt återställd innan du belastar din kropp fullt ut.