Det är inte ovanligt att vi har gamla, trasiga guldsmycken som endast ligger och samlar damm. Dessa smycken kan självklart betyda en hel del för dig, speciellt om du fått de från dina mor- eller farföräldrar. Men du kanske har trasiga guldsmycken som egentligen inte betyder så mycket. Ett tips på vad du kan göra är att sälja dem.

Genom att sälja gamla guldsmycken blir du både av med dem och får lite pengar till annat. Det är både lätt och går snabbt att sälja dina smycken online.

Tjäna pengar på guldsmycken

När du väljer att sälja guld, oavsett om det är trasiga guldsmycken eller andra prylar av guld, kan du tjäna lite extra pengar, detta ärr dessutom väldigt enkelt. Allting går att göra via nätet. Du besöker först en hemsida där du beställer en gratis guldpåse som skickas hem till dig.

Den påsen fyller du med dina smycken och skickar tillbaka, sedan kommer företaget värdera dina guldsmycken och sätta in pengarna på ditt konto. Har du många guldsmycken att sälja kan du få ihop en rätt stor summa pengar som du sedan kan använda till andra roliga saker.