När det är sommar och fint väder får man passa på att vara utomhus, speciellt här i Sverige där sommaren är relativt kort. Om du ska åka på semester i Sverige finns det många utflyktsmål att välja mellan. Sverige är ett avlångt land med mycket vacker natur och du behöver oftast inte åka så långt för att hitta fantastiska upplevelser. Hemester är dessutom väldigt inne för tillfället.

Ta en cykeltur

Att ta en cykeltur är ett mysigt sätt att njuta av det fina sommarvädret. Passa på att packa med dig picknickväskan för att kunna ta en trevlig paus när du cyklar. Om du inte har en cykel finns det många klassiska cyklar att välja mellan idag. Med en helt ny cykel kommer du njuta extra mycket av din cykeltur under den underbara svenska sommaren.

Spela kubb eller badminton

Om ni är flera stycken är det alltid kul att spela kubb, det är ett perfekt spel en varm sommarkväll med dina nära och kära. Även badminton är kul att spela om ni är två eller fyra stycken. Då får ni dessutom motion på köpet vilket alltid är bra. Se bara till att dricka tillräckligt mycket om det är varmt ute, vatten är den bästa drycken för att släcka törsten.