Ibland är det de små detaljerna som tar kål på oss. Små irritationsmoment i vardagen som fortgår under lång tid kan leda till att vi exploderar av vrede för minsta lilla, bara för att irritationen har byggt upp under så lång tid. Vi har samlat några saker som du borde ta itu med innan de blir stora problem, för dessa saker har en tendens att växa med tiden.

Rätt storlek på kläderna

Se till att du har rätt storlek på underkläder och dina vanliga kläder. Om du är en storlek 44, försök inte intala dig själv av storlek 42 duger och tryck in dig i för små plagg. Du går bara omkring och är obekväm hela dagarna och blir konstant påmind om att du egentligen är större än du erkänner. Fel storlek på underkläderna leder till att du behöver dra och justera dem hela dagarna eller riskerar att de glider iväg och samlas som en hög under kläderna.

Ta bort disken efter maten

Om du bor i ett hushåll med flera personer och är trött på diskhögarna, gäller det att ta i från tårna så att alla förstår att disken ska plockas undan varje kväll. Du behöver inte sköta disken helt själv. Stora diskhögar är stressigt och ett stort irritationsmoment i många hem. Om ni samlar mycket disk, skaffa en diskmaskin till!